Объявления Украины
Суббота, 18.05.2024, 05:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная РегистрацияВход
Меню сайта
Последние объявления
Измерительные трансформаторы тока ТПЛ (31)
13.01.2014
Измерительные трансформаторы тока ТОЛ (0)
13.01.2014
Трансформаторы масляные силовые ТМ, ТМГ, ТМЗ (0)
13.01.2014
Трансформаторы сухие ТСЗ (0)
13.01.2014
Трансформаторы измерительные напряжения НТМИ, НАМИ, ЗНОМ, ТФЗМ (144)
13.01.2014
Разъединители РЛНД, РЛНДЗ, РВЗ, РВ, РВФЗ, РЛН, РЛНЗ, РВО, РВ, РВФ, РВФЗ (0)
13.01.2014
Разрядники вентильные РВО, РВС, РВН (3)
13.01.2014
Электродвигатели, редукторы, насосы (3)
10.01.2014
Электродвигатели, редукторы, насосы (0)
08.01.2014
Электродвигатели, редукторы, насосы (0)
30.12.2013
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2009 » Май » 15 » Партія регіонів розблокувала Верховну Раду
12:21
Партія регіонів розблокувала Верховну Раду
Депутати від Партії регіонів розблокували президію та трибуну Верховної Ради, після чого спікер парламенту відкрив засідання.

У сесійній залі парламенту зареєструвалися 427 депутатів.

Деякі з них намагалися зняти плакати з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, однак регіонали не дозволили їм цього зробити. Водночас, депутати забрали з трибуни пляшку горілки з міліцейським кашкетом.

Зазначимо, сьогодні парламентська фракція Блоку Юлії Тимошенко закликала фракцію Партії регіонів не блокувати роботу Верховної Ради і припинити свою "антидержавну, неконституційну діяльність".

"Чергове блокування Партією регіонів Верховної Ради України - це остання і безнадійна спроба влаштувати бліц-крик проти уряду Юлії Тимошенко, проти коаліції, проти економічної стабільності, проти добробуту суспільства, проти України", - заявила фракція.

"Замість боротьби із кризою, - підкреслили в БЮТ, - Партія регіонів влаштувала безперервний конвеєр беззмістовних ультиматумів, які постійно висуваються то уряду, то коаліції, то Верховній Раді. Загрози вивести людей на вулиці виявилися "пшиком" і не мали ніякої підтримки населення. Про антикризову програму уряду, через яку Партія регіонів погрожувала заблокувати парламент і яку вона обіцяла доопрацювати і внести свої пропозиції, - вже забула".

"Зараз чергова, притягнута за вуха причина, - блокування парламенту з вимогою прийняти відставку міністра внутрішніх справ, не дивлячись на те, що всі фракції погодилися першочергово розглянути це питання в парламенті у встановленому порядку", - йдеться в заяві БЮТ.

У фракції переконані, що це свідчить, про те, що вся діяльність Партії регіонів у законодавчому органі держави зводиться до деструктиву та постійного пошуку причин та способів саботувати ефективну діяльність уряду і нівелювати його боротьбу з наслідками світової фінансової кризи в Україні.

"Якою буде наступна причина чи привід для Партії регіонів, коли вона знову вирішить не давати приймати Верховній Раді України антикризові закони?! Незважаючи на марні спроби Партії Регіонів і цілої орди різношерстих політиків налякати людей колапсом, катастрофами, обвалами, соціальними вибухами, голодом, холодом та багатьма іншими жахами, минула осінь, зима, закінчується весна, а нічого подібного немає і на думці", - зазначив БЮТ.

"Незважаючи на дійсно неймовірні труднощі і дикий опір, пенсії, заробітна плата лікарям, вчителям, стипендії виплачуються вчасно. Бюджет і Пенсійний фонд чітко наповнюються вже чотири місяці поспіль. Незважаючи на відвертий саботаж і протидію, уряд все-таки почав бажану людьми пенсійну реформу, - підкреслила фракція БЮТ. - На міжнародній арені, завдяки прем'єр-міністру Юлії Тимошенко, Україна отримала блискучі результати переговорів. Навряд чи хто з діючих політиків зміг би так ефективно домовлятися або в Москві, або у Вашингтоні. Україна забезпечена енергоресурсами, своєчасно отримала міжнародну фінансову підтримку. Десятки авторитетних міжнародних інституцій назвали Тимошенко кращим антикризовим менеджером".

"Завдяки цьому, - як резюмував БЮТ, - Україна поступово почала виходити з кризи: стабілізується курс гривні, інфляцію приборкано, є стійка тенденція до зростання виробництва, зменшення рівня безробіття".

Фракція Блоку Юлії Тимошенко закликає депутатів від Партії регіонів "припинити свою антидержавну, неконституційну діяльність і зрештою приєднатися до боротьби із кризою на ділі, а не словами на телешоу і розвішуванням плакатів у сесійній залі Верховної Ради України".

Як повідомлялося, згідно із порядком дня, сьогодні парламентарії повинні розглянути законопроект про заборону грального бізнесу в Україні.

Джерело

Просмотров: 327 | Добавил: paradugma | Теги: Верховна радв, Луценко, партія регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск
Партнеры
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Объявления Украины © 2024