Объявления Украины
Суббота, 18.05.2024, 09:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная РегистрацияВход
Меню сайта
Последние объявления
Измерительные трансформаторы тока ТПЛ (31)
13.01.2014
Измерительные трансформаторы тока ТОЛ (0)
13.01.2014
Трансформаторы масляные силовые ТМ, ТМГ, ТМЗ (0)
13.01.2014
Трансформаторы сухие ТСЗ (0)
13.01.2014
Трансформаторы измерительные напряжения НТМИ, НАМИ, ЗНОМ, ТФЗМ (144)
13.01.2014
Разъединители РЛНД, РЛНДЗ, РВЗ, РВ, РВФЗ, РЛН, РЛНЗ, РВО, РВ, РВФ, РВФЗ (0)
13.01.2014
Разрядники вентильные РВО, РВС, РВН (3)
13.01.2014
Электродвигатели, редукторы, насосы (3)
10.01.2014
Электродвигатели, редукторы, насосы (0)
08.01.2014
Электродвигатели, редукторы, насосы (0)
30.12.2013
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2009 » Май » 13 » Рада зірвала засідання
12:34
Рада зірвала засідання
У Верховній Раді сьогодні не відбудеться пленарне засідання, оскільки представники фракцій не змогли прийти до згоди щодо процедури розгляду питання про заяву міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про відставку.

Про це повідомив спікер парламенту Володимир Литвин, а також заступник голови Ради Микола Томенко. Віце-спікер, зокрема, зазначив, що фракція Партії регіонів продовжує наполягати на гарантіях голосування за відставку Луценка.
"Засідання Верховної Ради сьогодні не буде, тому що не вдалося прийти до згоди з процедурою розгляду питання щодо заяви Луценка про відставку", - сказав Томенко.

Заступник Литвина також поінформував, що під час погоджувальної ради обговорювалися різні варіанти розгляду заяви Луценка. Зокрема, запрошення посадових осіб МЗС та Посольства у ВР для остаточного розгляду цього питання в п'ятницю, 15 травня; проведення таємного голосування та створення ТСК. Жоден з цих варіантів не знайшов підтримки всіх фракцій ", - сказав Томенко.

Також він зазначив, що на "Франкфуртський інцидент" потрібно дивитися деперсоніфіковано, а не як на поведінку певної особи. ВР, за словами віце-спікера, не може дозволити собі розкіш приймати рішення на підставі публікацій у ЗМІ, а не на підставі висновків офіційних інститутів.

"Поки не буде відповідних висновків німецьких правоохоронних органів, Верховна Рада навряд чи прийме це рішення. При умові, якщо факти негідної поведінки міністра будуть підтверджені офіційними інститутами влади Німеччини, ВР і я, зокрема, будемо зобов'язані відправити у відставку міністра", - сказав Томенко.

Між тим, перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що переговори голів парламентських фракцій на предмет розблокування трибуни Верховної Ради припинено.

"Переговори не продовжується, вони закінчені. Володимир Литвин відбуває у Санкт-Петербурзі, де відбудеться нарада голів парламентів ЄС і країн СНД, тому його два дні не буде в Україні. Очевидно, переговори і консультації будуть проводитися, але про їхню результативність або безрезультативність ми зможемо сказати, якщо парламент запрацює ", - сказав він.

Єфремов додав, що проблему буде вирішено, "тільки якщо Луценко піде".

Луценко прийшов до НУ-НС

За створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування інциденту за участю Луценка, зокрема, виступила член фракції НУ-НС Катерина Лук'янова. За її словами, сьогодні вранці у засіданні фракції НУ-НС взяв участь міністр внутрішніх справ, який розповів суть інциденту, що стався в Німеччині. Крім того, повідомила народний депутат, Луценко висловив намір провести зустріч із фракцією БЮТ.

"Фракція підтримує ідею створення тимчасової слідчої комісії з даного інциденту і до висновків цієї комісії не буде голосувати за відставку міністра", - наголосила Лук'янова.

Як повідомлялося, сьогодні, 13 травня, Партія регіонів другий день поспіль блокувала роботу Ради, вимагаючи відставки Юрія Луценка. У перший день Партія регіонів попросила Генпрокуратуру притягти до відповідальності чиновників за спроби приховати від громадськості інцидент, що трапився з Луценком в аеропорту Франкфурта.

Спікер Володимир Литвин 12 травня , у якій міститься прохання до спікера розглянути питання про його візаявив, що блокування роботи парламенту депутатами від ПР ставить за мету "знайти додатковий привід для припинення роботи ВР", і прийняв рішення направити заяву Луценкадставку з посади міністра, і матеріали МЗС України з цього приводу на розгляд прем'єр-міністра.

Крім того, у Раді заговорили, що депутатська група Народна самооборона, що входить до складу фракції НУ-НС, може вийти з коаліції у разі відставки міністра внутрішніх справ. Разом з тим, у Самообороні пригадали, як Віктор Ющенко та його дружина вживали алкоголь.

Колегія МВС заявила, що політичні опоненти Луценка розгорнули проти міністра широкомасштабну кампанію. Президент, у свою чергу, висловив переконання, що інцидент у Німеччині з участю Юрія Луценка завдав значної шкоди репутації України, і його заява про відставку з цієї посади є логічним кроком.

Джерело

Просмотров: 317 | Добавил: paradugma | Теги: Ющенко, Верховна Рада, Луценко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск
Партнеры
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Объявления Украины © 2024